Hundzsa Attila

Képzettség:
2006 ÖSV Tauplitzalm Osztrák síoktató
2007 ÖSV Turracherhöhe Osztrák snowboardoktató

Oktatok: alpesi sí / snowboard / túrasí

Vállalok: egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek

Szint: kezdő / haladó

Nyelv: magyar / angol / német

Hobbik: drón futás, bringa , Swing, vadvízi kajakozás, utazás

Nyári elfoglaltság: rafting-, via ferrata-, kanyoning-, bringatúrák szervezése

A nyári elfoglaltság weblapja: funrafting.hu

2005-ben tanultam meg igazán síelni, a síoktatói képzésemen. Előtte is már le tudtam jönni a pályán, csak előfordult, hogy a sílécem hamarabb érkezett meg a pálya aljában, mint én.

A tudásom alapján nekem is meg kellett győzni magamat, hogy elmenjek a képzésre, de a lelkesedés, a sport szeretete, és a rengeteg gyakorlás átsegített minden akadályon.

10 éve, az évből közel 100 napot töltök a sípályán, és azon vagyok, hogy a nálam tanulóknak át tudjam adni ezt az életérzést. Az ehhez szükséges sítudást minél hamarabb, minél fájdalommentesebben, élvezettel sajátítsák el.

Hiszem, hogy egy kis segítséggel, és sok gyakorlással bármelyik sítechnika elsajátítható. Az oktatáson a méltán elismert, osztrák síoktatói elméletet, gyakorlatokat alkalmazom, de nyitott vagyok új játékok, gyakorlatok elsajátítására is.

Az óráimon a gyors fejlődést a gyakorlatorientált-, személyre szabott oktatással érem el. Szeretek kezdőkkel is foglalkozni, mert elsőként én láthatom a tanulóim arcán a síelés okozta örömöt.

https://www.facebook.com/attila.hundzsa

jó vót na

jó vót na

Teszt

Tesztelek

Tesztelek

Tesztelek

dhdhdhdjdkdkdk

dhdhdhdjdkdkdk

Teszt
Mi a teljes neve?
Mi az e-mail címed?
Mit gondolsz rólunk?

Vigh Tamó

Képzettség:
2013 WSSV Kitzsteinhorn osztrák síoktató

Oktatok: alpesi sí

Vallalok: egyéni, csoportos, gyerek, felnőtt, kezdő haladó

Nyelvek: Magyar angol német

Hobbik: vitorlázás, túrázás, mountainbike, úszás

A középiskolai évek végeztével eltökélt célom volt sokévnyi versenyzés után újra havon tölteni a téli hónapokat. 2013 nyarán szereztem osztrák síoktatói képesítést, hogy aztán a következő télen már el is kezdjem a munkát Kreischbergen, időnként Obertauern illetve Schladming síterepein is. Kezdetben nehézséget okoztak a párhuzamosan folytatott jogi tanulmányaim, de rövidesen a síoktatás nyújtotta élvezet plusz motivációt hozott a lehetőségek kihasználására.

Ezzel a szűnni nem akaró motiváltsággal próbálok vidám és emlékezetes síórákat adni gyerekeknek, vagy felnőttekkel együtt dolgozva elégedettségüket megnyerni.

https://www.facebook.com/tamo.vigh

Varga Attila

Oktatok: Alpesi-Carving-Sífutás

Vállalok: Gyermek-Felnőtt-Ifjúsági ,egyéni és csoportos oktatást.

Szint: Kezdő-középhaladó-haladó

Nyelv: Magyar-Német

Hobbik: SÍ, Windsurf, Hegymászás, Búvárkodás

Képzettség: TS segédedzői,SMS, SÍakadémia, ISIA „C” nemzetközi

Édesapám, aki szintén szerelmese volt a síelésnek, segítségével már 6 éves koromban ismerkedtem meg először a siklás örömeivel.

Látva a talán akkor is mutatkozó tehetségem a PVSK síszakosztályába íratott be.

A versenyzői pályafutásom itt kezdődött és tartott 28 éves koromig. „A” kategóriában.

A Síoktatást 26 évesen kezdtem el még Gázműveknek nevezett, akkor még egyetlen síoktatókat  tömörítő szervezet volt. Itt már követelmény volt a segédedzői képesítés. A következő években már Utazási irodáknál dolgoztam síoktatóként, és barátaimmal magunk is szerveztünk sí táborokat. Végig jártam Bulgária, Olaszország nagy síterepeit, oktattam Franciaországban, Ausztria sok sí régiójában is.

Közben folyamatosan  jártam képzésekre SMS, Sí akadémia, ISIA C nemzetközi vizsgát is tettem.

Az elmúlt 5 évet pedig Kreischbergben, Síschule Mayer-nél oktattam. 2011-2016.

Itt szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy tájékoztassam a kedves vendégeket, A 2016-2017 es síszezonban  már a Richi”S Skischule-nál találnak meg azok akiknek” töretlen” a bizalmuk felém.

Csak a ruha színe változik meg. A gyerekek iránti szeretet, a szülők iránti tisztelet a sísport iránti elkötelezettség nem változott!

Mi a teljes neve?
Mi az e-mail címed?
Mit gondolsz rólunk?